Life Coaching

Ha úgy érzed, elakadtál az életed valamely területén, nem úgy haladsz a céljaid felé, ahogy azt elképzelted, vagy netán a cél maga is kérdés, akkor a Life Coaching egy jó eszköz lehet a változásra, az elmozdulásra.

A coaching folyamat során kérdésekkel és elfogadó, megtartó, értő figyelemmel segítem az őszinte érzéseiddel való találkozásod. Támogatlak az ezzel az új tudatosságoddal történő célállításban, a cél felé vezető lépések megtalálásában és akár a megtételükben is.

Business Coaching

A Business Coaching folyamatokban a kiindulópont általában egy munkával, munkahellyel, vállalkozással kapcsolatos helyzet. Lehet ez akár egy konfliktus, felkészülés egy jövőbeli helyzetre, de lehet maga a karrierváltás gondolata vagy már a váltás lépéseinek a megtétele.

Ezekben a folyamatokban is a „coachold a személyt, ne a problémát” elvet követem, így a munkával kapcsolatos kihívásokhoz is érzelmi szempontból közelítünk elsősorban.

Szeri Krisztina


A coachingban találtam meg azt a segítői formát, amivel jelenleg a legjobban tudok segíteni másoknak önazonosnak lenni, ami több nyugalmat, egyensúlyt, boldogságot is hozhat a mindennapokba. Amellett, hogy a folyamat során megtalálhatod a számodra megfelelő célt és az Te saját megoldásod, jelentős figyelmet fordítok az érzelmi tudatosságra is - a coaching határain belül mozogva.


Bővebben rólam