Szeri Krisztina vagyok, Life és Business Coach.

Hiszem, hogy döntéseink, céljaink, lépéseink – és úgy általában véve az életünk – önazonossá válhatnak azáltal, ha megismerjük és átéljük a valódi érzéseinket.
Ezzel az érzelmi tudatossággal a változás egy valós lehetőséggé válik.

A coaching keretein belül kísérőként, tükörként, megtartó erőként ott leszek Veled, hogy az eddig ismeretlen területeket biztonsággal fedezhesd fel, amennyire Te szeretnéd. A coaching folyamat során segítek a valós célod megtalálásában, kitűzésében, az ehhez tartozó lépések meghatározásában és akár ezen lépések megtételénél is kísérhetlek egy ideig.

Az elmúlt több mint 10 évet multinacionális cégeknél töltöttem, egy részét vezetői pozíciókban. Jelenleg az egyéni vállalkozásban végzett coaching mellett a főállású munkahelyemen fejlesztői csapatokkal dolgozom. A coaching világával egy céges tréningen kezdtem ismerkedni 2017-ben. Azonnal éreztem, hogy nagyon rezonál velem ez a segítői forma, így még abban az évben coaching tanulmányokba kezdtem az Indigo Training-nél, ahol betekintést kaptunk többek között az Art Coaching és az NLP területeire is. 2021-ben az NLP-s eszköztáram tovább bővítettem a Soft Skill Akadémia képzésén. Az elmúlt négy évben a tanultakat egyrészt a vezetői munkámba építettem be, másrészt cégen belüli és külső kliensekkel végzett coaching folyamatokban használom azóta is. 2020-ban, még a világjárvány elterjedése előtt hoztam meg a döntést arról, hogy elkezdem átfordítani az életem arra, amerre a szívem húz. Ennek a folyamatnak a részeként indítottam el 2021 tavaszán az egyéni vállalkozásom.

Szabadidőmben legszívesebben önismerettel foglalkozom, több éve veszek részt egyéni terápián illetve szupervízión, és képzem magam a coaching és pszichológia területén.

Nagyon sok időt töltök táncon és mozgáson keresztüli önismereti foglalkozásokon. Jelenleg is tart a képzésem, hogy a Mozdulj a lelkedből instruktora lehessek.

„Segíts mindennek
olyannak lennie, mint
amilyen úgyis.”
/Fodor Ákos/