FAQ - Gyakran ismételt kérdések

1MI AZ A COACHING?
A coaching egy cél- és megoldásorientált segítő folyamat, általában 5-15 alkalmas. A coach speciális kompetenciákkal, kérdésekkel és eszközökkel segít abban, hogy megtaláld a saját megoldásaidat és az ezek megvalósításához szükséges erőforrásaidat. Segít az önismeretben, tanulásban, fejlődésben, és hogy elindulj a választott utadon a céljaid felé. Fontos, hogy a coach nem ad tanácsot, nem mentor, nem pszichológus vagy pszichiáter, nem tréner.
2BIZTOSAN COACHINGRA VAN SZÜKSÉGEM?
Az első konzultáció alkalmával többek között elkezdjük felmérni, hogy milyen kihíváson, problémán szeretnél dolgozni velem. Ha úgy érzem, nem a coaching a legjobb megközelítés és más szakemberre lehet szükséged, azt jelzem feléd. Amennyiben később az üléseink során olyan területre érkeznénk, ami már túlmutatna a coaching határain, azt szintén jelezni fogom.
3HOGY KEZDJEM EL?
Vedd fel velem a kapcsolatot e-mailben, telefonon, a közösségi médián vagy itt a honlapon keresztül és egyeztetjük az első konzultáció időpontját, helyszínét. Ezen az első alkalmon többek között elkezdjük felmérni, hogy milyen helyzeten szeretnél velem dolgozni és átbeszéljük, hogy milyen keretekkel tudnánk együtt dolgozni. Ezután, ha mind a ketten úgy döntünk, akkor szerződünk a közös munkára. Az első alkalom előtt érdemes átgondolnod a problémád, és hogy mit vársz a coaching folyamattól.
4 HOL ZAJLANAK AZ ÜLÉSEK?
Megegyezés kérdése, hogy személyesen vagy online találkozzunk. Ha személyesen szeretnél találkozni, akkor több budapesti helyszín közül választjuk majd ki a számodra legmegfelelőbbet.
5MILYEN GYAKRAN FOGUNK TALÁLKOZNI?
A gyakoriság szintén megegyezés kérdése. Célszerű hetente vagy kéthetente 1 alkalommal találkoznunk.
6MENNYIBE KERÜLNEK A COACHING ÜLÉSEK?
Egyedi ajánlat kéréséért kérlek, hogy vedd fel velem a kapcsolatot! Az ülések árának összegéről a szamlazz.hu rendszeren keresztül számlát adok. Lehetőség van online bankkártyás fizetésre és átutalásra is, illetve személyes találkozás esetén természetesen készpénzes fizetésre is.